Məzunumuz Emil Xəlilovun qurum haqqında dəyərli fikirləri

1 həftə öncə Amerikanın Nyu York şəhərindən Anadolu Universitetinin İktisat Fakultəsində Azərbaycandan distant təhsil alaraq 2016-cı ildə məzun olmuş Emil Xəlilov facebook səhifəmizə Anadolu Universiteti Azərbaycan Proqramları haqqında xoş fikirlərini bildirmişdir.Dəyərli məzunumuz Emil Xəlilova gözəl fikirləri, sözləri üçün təşəkkür edirik, ona Amerikada işlərində uğurlar diləyirik. Əminik ki, məzunumuz dünyanın harasında yaşasa da,çalışsa da,hətta okeanın o tayında ABŞ-da da ölkəmiz,vətənimiz onun hər an qəlbindədir və Emil bəy,həmçinin digər məzunlarımız ölkəmiz üçün layiqli vətəndaş olacaqlar hər zaman.
Bizlər də Anadolu Universiteti olaraq Emil bəy və belə dəyərli digər məzunlarımızla qürur duyuruq.