Tələbə Bloqu

Türkiyə universitetlərinin qeydiyyatı davam etdiyinə görə, Eskişehir universitetlərini seçən tələbələr ilə təcrübələrimizi bölüşmək istədik.

06.04.2018

İlk olaraq YÖS imtahanı dedikdə, xarici vətəndaşlığı olan  abituriyentlərin öz universitet təhsillərini Türkiyədə başa çatdırmaq istəklərini təşkil edilən imtahan nəzərdə tutulur.

23.05.2018

Hər bir iş axtaran gənc həyatda ən azı bir dəfə belə suallar qarşısında dayanmaq məcburiyyətində qalır: nə etməli, müraciəti hara yönəltməli. Əmək bazarında nə baş verdiyini anlamağa çalışır ki, iş tapa bilsin.

22.05.2018

Distant təhsil, İşlətmə fakültəsi, İqtisadiyyat Fakültəsi və Açıköğretim fakültəsi daxil olmaqla, ümumilikdə 68 fərqli ixtisas və 1000-dən çox dərsi əhatə edən, demək olar ki bütün sahələrdə təhsil verən çox böyük bir tədris mərkəzidir.

21.05.2018

Qeydiyyat